SFK 2000

Mozzart uz bh. šampionke pred nastup u UEFA Ligi prvaka

18/08/22

Ovaj mjesec rezervisan je za utakmice najprestižnijeg takmičenja u ženskom fudbalu. UEFA Liga prvaka počinje, a Bosna i Hercegovina i ove godine ima svog predstavnika. Fudbalerske SFK 2000 Sarajevo predstavljaće našu zemlju na turniru u gradu Cluj u Rumuniji, gdje će danas odmjeriti snage s prvakinjama Malte, timom Birkirkara.

Kao društveno odgovorna kompanija, Mozzart je prepoznao i podržao napore višestrukih šampionki bh. prvenstva, koje teže najvećim sportskim rezultatima. Svojom podrškom, Mozzart je jasno poručio da vjeruje u bh. dame u kopačkama.

“Saradnja s Mozzartom traje već neko vrijeme, kroz brojne projekte. Zahvaljujemo se na novoj zajedničkoj saradnji kroz ovogodišnji nastup našeg kluba u UEFA Ligi prvaka. Ovo je takmičenje za najbolje, mi smo dio njega i uz Mozzart vjerujemo da ćemo ostvariti uspješne rezultate”, poručuju iz SFK 2000 Sarajevo.

Podsjećamo, igračice SFK 2000 Sarajevo, nakon susreta protiv tima Birkirkara, igraju naredni susret za plasman i prolazak dalje u nedjelju, 21. avgusta. Iz kompanije Mozzart im poručuju da su uz njih i žele im mnogo sreće u predstojećim utakmicama na ovom prestižnom takmičenju.

© SFK Sarajevo 2000. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole.