SFK 2000

Dobro došli u Sarajevo – fudbalska zabava za djevojčice i dječake

14/04/22

Uskoro nam stiže Evropsko prvenstvo za kadetkinje, koje će se igrati u četiri bosanskohercegovačka grada, uključujući i Sarajevo.

UEFA evropsko prvenstvo za kadetkinje starta početkom mjeseca maja, a kako bi mališani osjetili pravu fudbalsku groznicu i značaj ovog velikog događaja za naš sport, SFK 2000 Sarajevo u saradnji s Nogometnim/ Fudbalskim Savezom Bosne i Hercegovine organizuje “Fan Zone” na platou preko puta Vijećnice u starom srcu grada Sarajeva.

Pozivamo sve djevojčice i dječake u petak, 15.04.2022 godine na druženje, igru i zabavu koje počinje u 16 sati. Za sve mališane pripremljene su zanimljive radionice i odlične nagrade, a očekuje iz vrhunska zabava i druženje.

S dječacima i djevojčicama družit će se fudbalerke SFK 2000 Sarajevo, reprezentativke koje će rado sa svima podijeliti nekoliko kreativnih poteza s fudbalskom loptom.

"Fudbal nas spaja, uči zdravim životnim navikama a sa vama zajedno želimo najaviti dolazak Evropskog prvenstva za djevojčice do 17 godina u Bosnu i Hercegovinu. Pridružite nam se ispred Vijećnice u petak, 15. Aprila od 16 sati!”, poručuju iz redova SFK 2000 Sarajevo.

Fudbalska igra na velikom terenu, mini radionice, nagradne igre, druženje... Čekamo vas!

© SFK Sarajevo 2000. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole.