SFK 2000

Amela Kršo: Svaku novu titulu osjećamo i slavimo kao da je prva!

28/03/23

Nova sjajna partija i fantastična forma Amele Kršo. To je zaključak svih navijača i simpatizera, nakon svake pregledane utakmice našeg tima. Tako je bilo i proteklog vikenda, kada je Kršo svojim sjajnim prodorima i asistencijama bila od velike pomoći ostatku tima, na putu do visoke pobjede protiv mostarske Emine (4:0). Za klupsku web stranicu, ona nam je otkrila tajnu odlične forme.
“Kada ste posvećeni nečemu što volite i u čemu uživate, rezultati i dobre partije dolaze kao rezultat takvog pristupa”, rekla je Kršo, dodavši:
“Što se tiče utakmice protiv Emine, mislim da je ishod bio očekivan. Posljednji susret nije pokazao našu stvarnu sliku, s obzirom na to da smo igrale po dosta teškom terenu i uz lose vremenske prilike. Ipak, u nedjelju smo pokazale koliko zapravo možemo.”
U nastavku sezone, bh. reprezentativka očekuje nove trofeje u klupskim vitrinama.
“Prvo mjesto je dokaz da radimo kvalitetno. Vremenom postajemo sve bolje i naša dominacija se nastavlja. Imamo jasan cilj i od toga ne odustajemo. Motivisane smo da ostvarimo nove uspjehe. Želimo titulu i pehar pobjednica Kupa BiH. Svaku titulu osjećamo i slavimo kao da je prvi. Očekujemo naravno uspješno ljeto i nastupe u Ligi prvaka.”

© SFK Sarajevo 2000. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole.